Valokuvauksen lisäksi tarjoan myös kehystyspalveluita, valokuvaus- ja luontoretkiä,
somistusta ja ympäristösuunnittelua sekä kiinteistöhuoltoa ja lumitöitä.

Keltaisia kukkia, Pauli Hänninen, Kouta Kuva

Kehystämö

Perinteisten kehysten lisäksi teen yksilöllisiä töitä käyttämällä kehyksissä luonnonmateriaaleja ja etsimällä muita ratkaisuja asiakkaan toiveiden mukaisesti. Uusiutuva, monipuolinen kehysvalikoima takaa, että kaikille löytyy sopiva ratkaisu.

Luontokuva, Pauli Hänninen, Kouta Kuva

Valokuvaus- ja luontoretket

Asiakkaan toiveiden mukaisesti rakentuvilla luontoretkillä kohteena voi olla tunturi tai vaikkapa eräkämppä jokivarressa. Retkiin voi liittyä opastusta luonto- ja revontulikuvauksessa.

Hääparin kuva, Pauli Hänninen, Kouta Kuva

Metsästys- ja kalastusretket

Miltä kuulostaisi leppoisa metsästyspäivä asiansa osaavan kansalliskoiramme, suomenpystykorvan ja alueen tuntevan ammattitaitoisen oppaan kanssa? Entä kiireetön kalastusretki Lapin kirkkaille, erämaisille joki- ja järvivesille turvallisesti oppaan seurassa? Retkille voit tulla yksin tai ystäväsi kanssa, mutta ei isolla ryhmällä.

Luminen kuva, Pauli Hänninen, Kouta Kuva

Kiinteistönhuolto ja lumityöt

Palveluihini kuuluvat myös kiinteistöjen huolto- ja korjaustyöt, koneelliset lumityöt sekä muut traktorityöt. Mökkien ja kotien pihat puhdistuvat helposti ja ammattitaitoisesti traktorillani. Tarvittaessa voin tehdä työt myös tilaajan koneella.

Kouta Kuva

Aidot kuuset joulun juhlaan

Joulusesongin aikaan toimitan aidot joulukuuset tarvittaessa vaikka mökin portaille. Valikoimaan kuuluvat sekä luonnonkuuset että viljellyt kuuset.


Juhannusjuhliin voin toimittaa myös juhannuskoivut koristamaan mökkisi tai kotisi sisäänkäyntiä.

Luminen kuva, Pauli Hänninen, Kouta Kuva

Liikelahjat: innovatiivista suomalaista puumuotoilua

Saat kauttani KOLO designin kauniit ja ekologiset designtuotteet, jotka soveltuvat mainiosti kodin sisustukseen, säilytykseen ja tuotepakkauksiksi.

 

Tuotteet ovat suomalaisia avainlipputuotteita ja saaneet inspiraationsa Järvi-Suomen vesistöistä ja kalliorannoista.

 

Lue lisää KOLO designin tuotteista täältä.