Valokuvauspalvelut Levillä

Perustin Kouta Kuvan vuonna 2004, ja siitä lähtien minulla on ollut ilo palvella runsain määrin niin yksityis- kuin yritysasiakkaita Lapissa ja ympäri Suomen.

 

Vuosien varrelta on jäänyt mieleen monia hauskoja kuvausmuistoja täällä Tunturi-Lapin maisemissa.

Hääkuva, Pauli Hännin, Kouta Kuva

Kuvamyynti ja freelance-kuvaus

Monipuolinen kuvapankkini sisältää laajasti kuvamateriaalia Lapin maisemista, revontulista, eläimistä, kasveista, matkailusta ja aktiviteeteista.


Koska asun aivan Levin ytimessä, voin helposti ja joustavasti tulla kuvaamaan erilaisia tapahtumia ja juhlia. Aina kannattaa kysyä!

Hääkuva, Pauli Hänninen, Kouta Kuva

Hääkuvaus

Hääkuvaukset suunnittelen ja ideoin yhdessä asiakkaan kanssa. Luon juhlista kuvallisia kokonaisuuksia tarinan muodossa. Lapin upeat maisemat ja vaihtelevat olosuhteet tuovat miljöökuviin yksilöllisyyttä ja tunnelmaa.


Halutessasi ikuistan koko elämäsi tärkeimmän päivän tarinaksi aina aamun valmisteluhetkistä illan pikkutunneille.

Ylioppilaskuva, Pauli Hänninen, Kouta Kuva

Ylioppilas- ja muu henkilökuvaus

On hetkiä, jotka koetaan vain kerran elämässä. Kun ne ikuistetaan persoonallisiin valokuviin sinulle tärkeissä maisemissa, muistot noista hetkistä elävät ikuisesti ja kruunaavat juhlan.

 

Teen kuvauksia asiakkaan toivomassa ympäristössä tai studiossani. Monipuolinen kuvausrekvisiittani täydentää tarvittaessa kokonaisuuden.

Lapsen kuva, Pauli Hänninen, Kouta Kuva

Passikuvaus

Saat minulta viralliset passikuvat helposti ja nopeasti värillisinä tai mustavalkoisina, joko paperisina tai digitaalisessa muodossa.


Toimitan ne nykyaikaisesti poliisin järjestelmään, josta saat ne helposti käyttöösi täyttäessäsi passi- tai henkilökorttihakemusta.

Luontokuva, Pauli Hänninen, Kouta Kuva

Muut kuvaukset

Yrityksille teen mainos- ja tuotekuvauksia sekä nettisivujen kuvamateriaaleja. Voit tilata minut myös ikuistamaan erilaisia tapahtumia, ohjelmia ja aktiviteetteja, joiden muistot haluat säilyttää.

Revontulia, Pauli Hänninen, Kouta Kuva

Kuvatuotteet ja kuvien käsittely

Voit tilata minulta kuvasuurennoksia tai canvastauluja omista kuva-aiheistasi tai kuvapankistani toiveidesi mukaisesti. Lisäksi teen vanhojen kuvien korjausta ja värien palautusta sekä kuvien skannausta ja käsittelyä.